Pinkyfrogshop : Tiny Yarn Shop Johor, Malaysia
Cart 0

News — News

Benang kait #meowyarn kini INSTOCK.

Meowyarn News Yarn

Benang kait #meowyarn kini INSTOCK.

Ni #ninjakodok nak kabar, betapa hebat dan genius geng kait benang kat Malaysia ni, baju dan tudung raya dia beli. Benang kait pun mereka TERbeli jua. Alhamdulillah. Naik licin tinggal keciput je #meowyarn rm4/ball 50g di Pinkyfrogshop minggu ni. Terima kasih diucapkan pada #gengkrafkacang dan #gengcekodok. Nanti kita topup lagi benang meowyarn banyak banyak lagi na... #jasadikenang. #Kaitsampaipenat okey.. 👍P/s: Gambar di bawah ialah benang, tidak boleh di makan, bukan kuih raya. Mohon maaf, website tengah upgrade lagi, Jom gengcekodok membeli belah benang cute, boleh order di fb acc: pinkyfrogL dahulu. Kedaikeciksaya: http://www.pinkyfrogshop.comdi #PINKYFROGSHOP - #KedaiHobi, #JOHORڤينقيفروڬشوڤ - كداي هوبي،...

Read more →


Pinkyfrog Shop dibuka semula selepas cuti Hari Raya Aidilfitri 2016

News

Pinkyfrog Shop dibuka semula selepas cuti Hari Raya Aidilfitri 2016

🌹Raya pun sudah, funfun pun sudah, masa untuk buka kedai kecik at #studiopinkyfrogshop Waktu riang ria bersama pelanggan pula hari ini. Pinkyfrog Shop jual benang yang cute dan gadget mengait power, bendera kita tak jual. Bendera boleh beli di kedai bendera. Mohon maaf, website tengah upgrade lagi, Jom #gengcekodok membeli belah benang cute, boleh order di fb acc: pinkyfrogL dahulu. Nanti kita kasi comei website, boleh order di website pula. Kedaikeciksaya: http://www.pinkyfrogshop.com#kaitsampaipenat di #PINKYFROGSHOP - #KedaiHobi, #JOHORڤينقيفروڬشوڤ - كداي هوبي، جوهر

Read more →


Paso bumbong 2016

News

Paso bumbong 2016

Tbt: Today at #pasobumbong2016 #johor #malaysia. #joho.

Read more →