Pinkyfrogshop : Tiny Yarn Shop Johor, Malaysia
Cart 0

News — Yarn

Benang kait myrainbowyarn.

Myrainbowyarn News Yarn

Benang kait myrainbowyarn.

Benang Mrainbowyarn. Kini dalam pelbagai warna. Warna campur dan warna plain. Comelnya untuk buat grannysquare. Saya suka. Anda pasti suka. Jom cuba benang kait comel ini. Type: 3 light DK.Berat: 100gramPanjang: 193m Material :45%Kapas  + susu.(HAND DYE)Jarum Hook Cadangan: 3mm-3.5mm. 

Read more →


Dapatkan benang kait frogyarncake yang unik.

Yarn

Dapatkan benang kait frogyarncake yang unik.

Benang kait frogyarncake ini bukan kami sambung sambungkan menjadi 1 benang.  Tetapi ialah adalah benang unik yang telah di warnakan dye.  Cantikkan. Jom order benang kait warna warni di website kami. 

Read more →


Warna warni benang kait di Pinkyfrog Studio

Frogyarncake Yarn

Warna warni benang kait di Pinkyfrog Studio

💁Tengah cari benang kait ke tu? Hari ini saya #ninjafrog🐸 DIBA akan membantu pilih benang untuk anda minggu ini ATAU Order online #benang pun boleh. YOK! kita help. Lagi mudah beli online di http://www.pinkyfrogshop.com

Read more →


Beli benang kait di Johor Malaysia.

Crochet Yarn

Beli benang kait di Johor Malaysia.

🙋Cari benang kaitkan, crochet hook,  knitting needles KIT? Boleh beli online di www.pinkyfrogshop.com atau datang ke #pinkyfrogstudio. #yarnshopmalaysia Waktu OPERASI:-Sabtu :1.05ptg - 9mlmAhad-khamis 2.05ptg -9.00 mlmJumaat (TUTUP).

Read more →


HOT ITEM: Coupon Code: HAPPY2018. Warna BARU benang kait frogyarnCAKE.

Frogyarncake Yarn

HOT ITEM: Coupon Code: HAPPY2018. Warna BARU benang kait frogyarnCAKE.

Selamat petang World. 🏖 Benang kait #FrogyarnCake ada warna baru kod15Pontian, dan kod19Skudai. LIMITED EDITION. Comel sungguh kan kod Pontian dan kod  19Skudai ni.Jangan lupa GUNA KuponKod : HAPPY2018 untuk discount benang frogyarnCAKE di website kami sewaktu CHECKOUT order. Kupon sah DILANJUTKAN dari 18-25 JAN 2018. Selamat menyambut 2018. Semoga setiap tahun kawan kawan semua rajin selalu mengait crochet dan knitting. #hariharisales di Pinkyfrogshop. 🐸😜 Jangan lupa kalau guna benang ini TAG kami di #frogyarncake. Orang kampung nak tengok projek apa kawan kawan ni buat.

Read more →