Pinkyfrogshop : Tiny Yarn Shop Johor, Malaysia
Cart 0

News — News

Generasi baru Malaysia.

news

Generasi baru Malaysia.

Generasi muda sekarang kalau diberi pilihan memang lah nak main game hphone, ipad dan komputer sahaja. Game yang buat krem jari. Tapi sebenarnya mereka suka je nak cuba game oldschool zaman 90s, 80s 70s macam #carrom, main baling selipar, susun tin, congkak. Kita lah kena teruskan usaha supaya riadah ini tidak dilupakan. #sayaanakmalaysia. Gambar ini ialah pelajar #MRSM Johor Bahru. Singgah keluar bandar. Riadah funfun di #Pinkyfrogstudio KEDAI-HOBI JOHOR. Support krafter MALAYSIA. Alamat: M16 (Dercabin Bistro), Jalan Suria 1, Bandar Seri Alam, 81750 Masai, Johor. Waktu Operasi: Sabtu :1tghr- 10.30 mlm Ahad-Khamis 3.00ptg 10.30mlm Jumpa di sana.😘

Read more →


Pinkyfrogshop Kedai-Hobi JOHOR.

News

Pinkyfrogshop Kedai-Hobi JOHOR.

Permainan traditional Malaysia yang tidak dilupakan. #congkak. Siapa terer main congkak, angkat tangan. Kalau berani datang sini lawan congkak. Ahahaha. #oldschool 😛 di #pinkyfrogstudio Kedai-Hobi JOHOR. Alamat: M16 (Dercabin Bistro) Jalan Suria 1, Bandar Seri Alam, 81750 Masai, Johor. Waktu Operasi: Sabtu :1tghr - 10.30 mlm Ahad-Khamis 3.00ptg 10.30mlm Jumpa di sana.😘  Berhampiran #dercabin Bistro, sebelah #dercabinbarbershop , Bandar Seri Alam Johor. Support krafter Malaysia.👌 Kedaikeciksaya: http://www.pinkyfrogshop.com FB order: pinkyfrog ↩ di PIINKYFROGSHOP - #KedaiHobi, #JOHOR

Read more →


Selamat Datang ke Pinkyfrog Studio.

News

Selamat Datang ke Pinkyfrog Studio.

Pinkyfrog Studio. Alamat: M16, Jalan Suria 1, Bandar Seri Alam, 81750 Masai, Johor.Lokasi: berhampiran #dercabin Bistro, Bandar Seri Alam Johor. Jemput singgah #kedaikeciksaya #Pinkyfrogstudio iaitu #kedaihobi, tempat crochetlover, knitters #hangout funfun. Nak cari benang mengait di JOHOR, boleh datang sini. Macam-macam benang kait ada jual. Kedaikeciksaya: http://www.pinkyfrogshop.com FB order: pinkyfrog ↩ di PIINKYFROGSHOP - #KedaiHobi, #JOHOR

Read more →


Stok baru benang Mysparkleyarn dan Myribenyarn di Pinkyfrog shop

News yarn

Stok baru benang Mysparkleyarn dan Myribenyarn di Pinkyfrog shop

Harini @ ‪#‎pinkyfrogstudio‬ : Masih di opis lama. Kahkahkah. Yok ooo opis. Opis benang ajo. Muat masuk opis ni untuk warga saiz hobbit.😊 Banyak nya benang nak kena gulung. Alahai cutenya. Meh sini cuba ‪#‎myribenyarn‬ dan ‪#‎mysparkleyarn‬ yang best. Harga mampu milik. Kira guna pakai custom gram/kg. Benang-benang anda di jaga dengan penuh kasih sayang sebelum di hantar. ‪#‎yarnlover‬.

Read more →


Benang kait #meowyarn kini INSTOCK.

Meowyarn News Yarn

Benang kait #meowyarn kini INSTOCK.

Ni #ninjakodok nak kabar, betapa hebat dan genius geng kait benang kat Malaysia ni, baju dan tudung raya dia beli. Benang kait pun mereka TERbeli jua. Alhamdulillah. Naik licin tinggal keciput je #meowyarn rm4/ball 50g di Pinkyfrogshop minggu ni. Terima kasih diucapkan pada #gengkrafkacang dan #gengcekodok. Nanti kita topup lagi benang meowyarn banyak banyak lagi na... #jasadikenang. #Kaitsampaipenat okey.. 👍P/s: Gambar di bawah ialah benang, tidak boleh di makan, bukan kuih raya. Mohon maaf, website tengah upgrade lagi, Jom gengcekodok membeli belah benang cute, boleh order di fb acc: pinkyfrogL dahulu. Kedaikeciksaya: http://www.pinkyfrogshop.comdi #PINKYFROGSHOP - #KedaiHobi, #JOHORڤينقيفروڬشوڤ - كداي هوبي،...

Read more →